Fa. Vermeulen ongediertebestrijding.


Fa. Vermeulen is een relatief klein bedrijf en al sinds 1978 actief in preventie, wering, analyse, diagnose en bestrijding van allerlei soorten kruipend en vliegend ongedierte.
Ook bestrijding van wespen, houtworm, mollen, het verzorgen van vogelwering, ontruimen en ontsmetten van panden/objecten, het maken van behandelplannen, bouwtechnische aanpassingen/adviezen en inspecties van panden en bedrijven zijn onderdelen van ons takenpakket.

  • Wij hebben de begrippen kwaliteit, service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.
  • Wij zijn als klein bedrijf zeker niet bang voor de grote klussen en hebben daar onze sporen in verdiend en doen dit nog steeds; “NEE” verkopen zullen wij niet snel doen!
  • Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven; gemeenten, woningbouwverenigingen, VVE”s, horeca, agrarische sector, vleesverwerkende-industrie, detailhandel, vakantieparken enz..
  • Wij leveren maatwerk tegen redelijke prijzen en werken op abonnementsbasis, eenmalige opdrachten of varianten hierop, te bespreken met de klant.
  • Wij werken volgens de nieuwste technieken gecombineerd met jarenlange ervaring en vakkennis die op niveau wordt gehouden door jaarlijks cursussen en trainingen te volgen.
  • Uw probleem is onze uitdaging en samen met u zullen wij altijd tot een effectieve oplossing komen.
Wij zijn werkzaam door heel Nederland, maar onze voornaamste klantenkring bevindt zich in de regio's Flevoland, Noord- en Zuid-Holland.
 

WespenWespen bestrijding :

Het is weer zomer. Maar met de voordelen van mooi weer worden ook de insekten zoals wespen weer aktief. De wesp is een nuttig dier, maar door omstandigheden is het soms noodzakelijk om ook tegen wespen op te treden.
Ook voor het bestrijden van wespennesten kunt u uiteraard bij ons terecht. Neem contact met ons op voor informatie, of klik hier voor een algemene wespen beschrijving.

(Hazard Analysis of Critical Control Points)

Certificering:

Al onze medewerkers zijn HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) gediplomeerd.
Zo kan ons bedrijf samen met u een volledig bestrijdingsplan opstellen volgens de huidige HACCP richtlijnen... lees meer Klik hier voor meer informatie.


Home   ::   Werkwijze   ::   Vogelwering   ::   Houtworm   ::   Ontsmetting   ::   Informatie   ::   Contact          Design & Copyright: ServireX Computers ®